Fredag 8 December
Bashment Soundsystem [UK]
Feat.Sweetie Irie , DJ Kid Suda, Hearin Aid, Marimba Roney mfl.

Juvelen 
Emmon 
Hoffmaestro

DJ:s
DJ Kevin Rowland [UK]
DJ Bernskort & Magnus Högmyr 
Bomben (Emil Arvidsson, Gustav Gelin mfl)
DJ Nina Natri

Lördag 9 december
Deportees  
Club Killers 
Black Belt
 

DJ:s
DJ Pete Wiggs [UK] (Saint Etienne)
Terry & Lång-Kalle [Indierave] 
DJ Petsounds Allstars
DJ Patrik Arve

Emmon

Emma Nylén, alias Emmon, är än så länge mest känd som en av medlemmarna i det svenska indiepopbandet Paris (Parismusic, Look left recordings, V2 records). Soloprojektet Emmon såg dagens ljus 2001 i ett ljudlabb på Konstfack i Stockholm, där Emma studerade. Sedan dess har ett stort antal egenproducerade demos roterat runt på klubbar och dansgolv över hela Sverige. Efter att ha blivit krönt till Sveriges elektrodrottning, haft demolåtar på radiorotation, spelat på exempelvis Hultsfredsfestivalen och P3 Popstad, supportat Stereo Total och Vive la Fête, samt remixat låtar till en stor skara band och artister, är det nu dags att sprida Emmon till massorna.

Emmons samarbete med Wonderland Records (som också står bakom bland andra Universal Poplab, dimbodius och Thermostatic) inleddes hösten 2006, och sedan dess har allt gått i raketfart. Debutsingeln "Wake Up Time" släpps den 29 november, albumet "The art and the evil" i januari 2007, och andrasingeln ”Rock d’Amour” når oss i februari/ mars. "The art and the evil" bjuder på en samling popdängor med attityd, klädda i elektronisk discokostym.

Live är Emmon alltid en extraordinär upplevelse – hennes personliga soloframträdanden där hon står ensam på scen med grafiska videoprojektioner gjorda av VJ Setra är kända som explosiva och starkt medryckande. Hon bjuder på en show där publiken får interagera och omvandlar lokalen till ett enda stort svettigt dansgolv.

Fredag
Konsertsalen