Fredag 8 December
Bashment Soundsystem [UK]
Feat.Sweetie Irie , DJ Kid Suda, Hearin Aid, Marimba Roney mfl.

Juvelen 
Emmon 
Hoffmaestro

DJ:s
DJ Kevin Rowland [UK]
DJ Bernskort & Magnus Högmyr 
Bomben (Emil Arvidsson, Gustav Gelin mfl)
DJ Nina Natri

Lördag 9 december
Deportees  
Club Killers 
Black Belt
 

DJ:s
DJ Pete Wiggs [UK] (Saint Etienne)
Terry & Lång-Kalle [Indierave] 
DJ Petsounds Allstars
DJ Patrik Arve

Bashment Soundsystem [UK]

Fredag
Konsertsalen

DJ Kid Suda
Kid Suda var en av DJ-kollektivet Decknologys grundare. Med sina legendariska fester i östra Londons Shoreditch i början av 2000-talet var Suda och Decknology en bidragande faktor till förvandlingen av tidigare anonyma kvarter till en hipp partystadsdel. Kid Suda har sedan dess varit på resande fot, dj:ande och tillsammans med Neneh Cherry och Sweetie Irie har han bland annat varit resident på Pascha, Ibiza.

Sweetie Irie
En legendar på den brittiska reggae/dancehall-scenen. Sweetie Irie debuterade på Island Records redan i början av 90-talet och har jobbat med artister och producenter som Aswad, Luciano, Bobby Digital, Sly & Robbie och Sanchez. Men Sweetie begränsar sig inte till dancehall. Som en av Englands tyngre jungle–, garage– och dans–mc:s har han jobbat med exempelvis Gorillaz och Artful Dodger, och på andra sidan Atlanten har han bistått Jim Jones från hiphopkollektivet The Diplomats. Sweetie och Kid Suda fann varandra under en dj-turné med Neneh Cherry för två år sedan, då under namnet The Virgin Souls. Till Popcorn kommer de som Bashment Sound och gästas av Marimba Roney och Hearin Aid.

Hearin Aid
Sveriges bästa hiphopgrupp som tog hem P3 Guld-priset för bästa hiphop/soul. De var också nominerade till en Grammis och till Manifestgalan för sitt debutalbum ”The Boom Lucy”. Men medlemmarna Aaron Phiri och Damon Frost är inga nykläckta ungar på Sveriges hiphopscen. Damon Frost har varit ledande inom hiphopdans, jobbar som danslärare och uppträder med Bounce. Aaron Phiri har släppt ett antal skivor i andra konstellationer, skrivit musik åt sina före detta elever Up Hygh (Aaron är lärare på Fryshusets gymnasiums hiphopinriktning), och är även resident-mc på klubben Raw Fusion. Hearin Aids knäppa, funkiga hiphop har fått alla från Mats Nileskär till Giles Peterson att lägga dem på A-listorna. Hearin Aid har även remixat Linn.