Popcorn 2005 – en succé!
2005-10-18
Tack alla besökare och tack alla ni fantastiska människor som jobbade med Popcorn 2005. Ni hjälpte alla till att göra festivalen till en stor succé!
Ändring i schemat
2005-10-06
Konserten på söndag kväll (Stora scenen) utgår och ersätts av två eftertraktade filmer: Kl. 20.30 visar vi Emmylou Harris: From a Deeper Well och kl. 22.00 Jeff Buckley: Amazing Grace. Skynda dig att boka biljetter!
Sida: 1 2 3 4


Det finns bara ett Popcorn och nu är vi tillbaka! Höstens enda stora musikhändelse i Sverige! Med fler och bättre musikfilmer än någonsin. Dessutom härliga klubbkvällar fredag och lördag och en avslutande konsert på söndagsaftonen. Indie, soul, hip hop, jazz, klassiskt, country, electronica... Från 60-tal till 00-tal, på Popcorn finns allt! You name it, we've got it...

På årets festival kan du göra en hisnande resa från Phillip Glass i 60-talets New York, via Wilson Picket i det tidiga 70-talet och Kate Bush mot slutet av samma årtionde och landa i det senaste från Islands vibrerande musikscen. Eller också kan du välja vägen via Arthur "Killer" Kane i New York Dolls, svänga av mot Bright Eyes och landa i Turbonegros dödspunk. Eller också kan du...

Exemplen på bra filmer i programmet är otaliga. Nu är det bara för dig att kasta dig in i det oväntade och det förväntade. Du kommer inte bli besviken!

No matter how I shake my fist
I know I can't resist it

Petter Mattsson